Τρίτη, 24 Ιουνίου 2008

Η ΟΛΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ 132 ΠΟΥ ΑΠΕΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ.

Με μια απίστευτη νεοταξίτικη Αλβανόδουλη ανακοίνωση η ΟΛΜΕ, ξεπερνώντας πλέον κάθε όριο, στηρίζει την πρώην Διευθύντρια του 132ου Δημοτικού Σχολείου Γκράβας, η οποία όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα φύλλα της εφημερίδας μας, δίδασκε Αλβανικά σε αλλοδαπούς μαθητές, ερήμην του Υπουργείου Παιδείας, με διδακτικό υλικό, που της προμήθευε ΔΩΡΕΑΝ η Αλβανική πρεσβεία της Αθήνα και μάλιστα με ανθελληνικό περιεχόμενο. Αυτό όμως φαίνεται πως ουδόλως ενόχλησε την ΟΛΜΕ, η οποία αντί να ασχολείται με την ουσία της υπόθεσης, ξεπερνά πολύ εύκολα τα επίμαχα σημεία, και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να επιτεθεί κατά του καινούργιου Διευθυντή του Σχολείου, που ευτυχώς απεκατέστησε την τάξη. Αλλά αντί άλλου σχολείου ας δούμε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΟΛΜΕ: «Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ διαμαρτύρεται για την απαράδεκτη αντιμετώπιση των εκπαιδευτικών και της διευθύντριας του 132ου Δημοτικού Σχολείου της Γκράβας, ενός Σχολείου που σε μια δύσκολη περιοχή της Αθήνας αναδείχτηκε σε σχολείο- πρότυπο και αντιμετώπισε για αυτόν τον λόγο την εχθρική και μισαλλόδοξη στάση διάκρισης. Το έργο του συλλόγου διδασκούντων και της διευθύντριας του συγκεκριμένου σχολείου Στέλλας Πρωτονοταρίου και κατά την διάρκεια των τελευταίων χρόνων υπήρξε εντυπωσιακό. Δυστυχώς η εμπνευσμένη Διευθύντρια του Σχολείου απομακρύνθηκε από το σχολείο της κατά τις τελευταίες κρίσεις των στελεχών, για να βρεθεί μόλις στο διπλανό σχολείο υπολειπόμενη κατά ελάχιστα δέκατα του μορίου. Τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου αντιμετώπισαν σοβαρά εμπόδια στην προσπάθεια τους να συνεχίσουν το έργο τους. Ο νέος διευθυντής έσπευσε να αποδομήσει ότι με τόσο κόπο είχε δημιουργηθεί. «παράνομα» κρίθηκαν τα μαθήματα Ελληνικής γλώσσας στους γονείς των μεταναστών, που εθελοντικά ποσέφεραν οι δασκάλοι του σχολείου. «παράνομη» θεωρήθηκε και η απλή και καλοσυνάτη πρωινή προσευχή των παιδιών με τους στοίχους του Γιάννη Ρίτσου. «παράνομες» και οι πλούσιες εκδηλώσεις του σχολείου»….

Μπά; Στεναχωρηθήκατε κύριοι της ΟΛΜΕ; Και τι θέλατε δηλαδή, να… «νομιμοποιήσουμε» την Αλβανική προπαγάνδα που εκπορεύονταν από τα Αλβανικά βιβλία Ιστορίας που διδάσκατε στους μικρούς Αλβανούς μαθητές και έλεγαν για Τσαμουριά και για διεκδικήσεις εκ μέρους των Αλβανών κατά της Ελλάδος; Ή μήπως επιθυμούσατε να συνεχίζεται το αίσχος την κατάργησης πρωινής Ορθοδόξου Χριστιανικής Προσευχής; Εάν δεν το ξέρετε κύριοι της ΟΛΜΕ ο τόπος αυτός λέγεται Ελλάδα και θα ανήκει πάντα, αποκλειστικά και μόνο στους Έλληνες! Εάν εσάς αυτό δεν σας αρέσει, κανείς δεν σας εμποδίζει να φύγεται και να πάτε στην Αλβανία και εκεί να διδάσκεται όσο θέλετε τα Αλβανόπουλα τα παραμύθια σας, για τους «αδικημένους» συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών. Τους γνωστούς Τσάμηδες! Έγκλημα κύριοι της ΟΛΜΕ δεν ήταν η κατάργηση όλων των ανθελληνικών σχεδίων της πρώην διευθύντριας, αλλά η απαγόρευση εκ μέρους της, της πρωινής Ορθοδόξου Χριστιανικής προσευχής και την αντικατάσταση της με το διεθνιστικό πολυπολιτισμικό ποιηματάκι του Ρίτσου! Ντροπή σας!

Κατόπιν τούτου, ειλικρινά το λέμε, χωρίς κανένα ενδοιασμό, πιστεύουμε ως δεν είστε πλέον άξιοι να μπείτε σε τάξη Ελληνικού σχολείου. Προτείνουμε δε, στο Υπουργείο Παιδείας, να βρει τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και να τους αφαιρέσει άμεσα την καθηγητική ιδιότητα, χρησιμοποιώντας τους, για άλλες ανάγκες του Υπουργείου (αφού δεν μπορεί δυστυχώς να τους απολύσει). Ας τους βάλει σε κάποια γραμματεία, σε ένα πρωτόκολλο ίσως, να «σαλιώνουν» όλη την ημέρα γραμματόσημα….

Δεν υπάρχουν σχόλια: