Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

ΕΛΜΕ όπως λέμε..ΣΟΒΙΕΤ

Και... Δημοκράτες οι ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ!! Τ ο παρακράτος της Μαρξιστικής Αριστεράς και το Δεξιούλικο παράλυτο κράτος


ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ Ν. ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ


Ένσταση κατά της απόφασης του ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων, η οποία αθωώνει τον συνάδελφο Ν. Γαλιατσάτο, κατέθεσε ο Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιντζής, εμμένοντας στη θέση του ότι ο συνάδελφος πρέπει να καταδικαστεί για παράβαση καθήκοντος, επειδή κατά την εκδίκαση πειθαρχικής υπόθεσης στο ΠΥΣΔΕ Κεφαλληνίας ψήφισε παρών υλοποιώντας απόφαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ του. (ωρε τι λέτε; και αυτό νομιμοποιεί την όποια πράξη του! Θα μας τρελάνουν οι Σταλίνες! Νομίζουν ότι επειδή ζουν μέσα στην μαστούρα της λαϊκής δημοκρατίας των Γκούλαγκς που ονειρεύονται θα πρέπει να ανεχόμαστε ότι ιδέα τους έρθει στο κεφάλι)

Το θέμα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί σαν μία εμμονή ενός γραφειοκράτη, αν επί ένα και περισσότερο χρόνο δεν είχε προκαλέσει μια τρομερή αναστάτωση στον κλάδο μας. Έχουν εκδοθεί δεκάδες ψηφίσματα συμπαράστασης στον διωκόμενο συνάδελφο από ΕΛΜΕ, από άλλα σωματεία, από το τελευταίο συνέδριο της ΟΛΜΕ, από Νομαρχιακά Συμβούλια και σε τελευταία ανάλυση το τυπικό νομικό του μέρος εκδικάστηκε από το ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων.

Το γεγονός ότι ο κύριος Επιθεωρητής επανέρχεται, για μας με έναν τρόπο εξηγείται: Έχει πολιτική και διοικητική κάλυψη για όσα πράττει. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ποινικοποιήσουν την συνδικαλιστική δράση, να τρομοκρατήσουν και να κρατούν σε ομηρία τον κλάδο μας. Θέλουν «αίμα τώρα» και αποκατάσταση ενός «νόμου και τάξης» που θυμίζει άλλες καταδικασμένες εποχές. Προφανώς είναι είτε ανιστόρητοι, είτε αφελείς ή αλλιώς «κούνια που τους κούναγε». Οι πολιτικοί και διοικητικοί προϊστάμενοι του κυρίου Επιθεωρητή οφείλουν να τον επαναφέρουν στην τάξη, αλλιώς ο Λ. Ρακιντζής πρέπει να αντικατασταθεί άμεσα, γιατί με τη στάση του προκαλεί και προσβάλει τη δημοκρατική μας κουλτούρα.!!! Ακόμη δείχνει μία μονόπλευρα προσανατολισμένη εμπάθεια προς τον αιρετό Ν. Γαλιατσάτο. Αν ήθελε να αναζητήσει παρατυπίες θα μπορούσε ίσως να τις βρει αλλού, μελετώντας τα πρακτικά του ΑΠΥΣΔΕ Ι. Νήσων ή την απόφαση του Δευτεροβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου, στο οποίο προσέφυγε η απολυθείσα από το ΠΥΣΔΕ Κεφαλληνίας συνάδελφος, που μετέτρεψε την ποινή της σε ολιγόμηνη παύση, με άλλα λόγια μετέτρεψε το κακούργημα σε πταίσμα.

Το ζήτημα δεν είναι πλέον νομικό, δεν ήταν εξαρχής, είναι θέμα πολιτικών δικαιωμάτων και συνδικαλιστικών ελευθεριών. Η Κυβέρνηση δεν μπορεί να σιωπά ή να κρύβεται. Η ευθύνη είναι δικιά της και την αναλαμβάνει ακέραιη.

Κέρκυρα 17/06/08

Ν. Μεταλληνός, αιρετός στο ΑΠΥΣΔΕ Ιονίων Νήσων

Με το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ- ΔΕΕ

Μανόλης Σοφ. Στρατάκης

ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: